05helmi2019

YIT

www.yitgroup.com/fi

 

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli noin 3,8 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Tavoitteenamme on olla johtava pohjoiseurooppalainen hankekehittäjä, rakentaja sekä palveluntarjoaja, joka luo arvoa vastuullisesti yhdessä sidosryhmiensä kanssa. Visionamme on luoda enemmän elämää kestäviin kaupunkeihin, jotka ottavat huomioon sekä ihmisten että ympäristön tarpeet.

Liiketoimintastrategiamme rakentuu vahvojen megatrendien, kaupungistumisen, kestävän kehityksen sekä digitalisaation, varaan. Liiketoimintamme vahvistamista suhdanteita kestävien ja kiertotaloutta hyödyntävien liiketoimintojen osalta tuetaan Green Growth -kehitysohjelmalla, joka tuo kestävää kehitystä osaksi liiketoimintaa erilaisten kehityshankkeiden muodossa. Etsimme aktiivisesti myös uusia kiertotalouden tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tavoitteenamme on vähentää omasta toiminnastamme ympäristölle aiheutuvia negatiivisia vaikutuksia ja optimoida resurssien käyttöä kiertotalouden keinoin, luonnonvarat kestävästi huomioiden. Pyrimme parantamaan energiatehokkuuttamme sekä seuraamme ja ohjaamme energiankulutustamme.  

Tuotteidemme ja palvelujemme avulla voimme myös auttaa vähentämään asiakkaidemme ympäristövaikutuksia. Pyrimme hyödyntämään tätä mahdollisuutta laajasti ja näin edistämään entistä kestävämmän elinympäristön luomista.

CLC:n jäsenyyden tarjoaa meille yhteistyömahdollisuuksia ja ajatusten vaihtoa muiden edistyksellisten organisaatioiden kanssa.

  • 5 helmi, 2019
  • anna.taimisto
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments