27elo2015

VR Group

www.vrgroup.fi/fi/vrgroup/vastuullisuus/ymparisto/

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

VR Group on sitoutunut ilmastonmuutoksen hillintään. Yhtiö kannustaa omalla esimerkillään uusiutuvan energian hyödyntämiseen, kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen. VR Group on edelläkävijä sähköisessä liikenteessä.
Lisääntynyt ympäristötietoisuus tarjoaa ympäristöystävälliselle junaliikenteelle kasvumahdollisuuksia niin matkustuksessa kuin tavarankuljetuksessa.
Valtaosa junista kulkee sähköllä, ja sähkövedon osuutta kasvatetaan jatkuvasti. Konsernissa käytetään vain uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä.
VR Group on antanut viisi ympäristölupausta vuosille 2013–2020. Kaksi lupauksista kohdistuu erityisesti ilmastonmuutoksen hillintään. VR Group on sitoutunut parantamaan junaliikenteen energiatehokkuutta 20 prosentilla. Myös uusiutuvan energian osuus aiotaan nostaa koko konsernissa yli 60 prosenttiin.
VR Group CLC Poster
  • 27 elo, 2015
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments