12huhti2016

Vaisala

www.vaisala.com/

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuja tarjoava yritys. 80-vuotisen kokemuksensa avulla Vaisala mahdollistaa paremman elämänlaadun tarjoamalla kattavan valikoiman innovatiivisia havainto- ja mittaustuotteita ja palveluja meteorologian ja valittujen säästä riippuvaisten toimialojen sekä teollisuuden mittaustarpeisiin. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on noin 1 600 ammattilaista ympäri maailmaa. A-sarjan osakkeet on listattu NASDAQ Helsinki arvopaperipörssissä. www.vaisala.fi

Vaisala on mukana strategisissa hankkeissa joiden tarkoitus on tukea kestävää kehitystä varsinkin ympäristön osalta. CLC tuo yhteen yrityksiä jotka tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutoksen aiheuttamiin haasteisiin. Uskomme että Vaisala pystyy tarjoamaan ratkaisuja näihin haasteisiin yhdessä CLC:n muiden jäsenien kanssa.
Vaisalassa ollaan pitkään oltu eturintamassa seuraamassa ympäristössä tapahtuneita muutoksia. Vaisala valmistaa säähän ja ilmastoon liittyviä tuotteita ja sovelluksia, joita käytetään laajasti eri sovelluksissa, kuten ilmatieteissä, liikenteessä, energiantuotannossa, sekä muilla teollisuuden aloilla. Vaisala tunnetaan myös luotettavana toimijana eri prosessiteollisuuden aloilla sekä life science -sektorilla. Lopulta on kyse siitä, että Vaisalan teknologioilla turvataan ihmishenkiä sekä omaisuutta, tarjoten päätöksentekijöille soveltuvat työkalut molempien turvaamiseen, sekä asiakkaille kestävän liiketoiminnan mahdollistamiseen.
Useimmat Vaisalan tarjoamista tuotteista säästävät asiakkaan käytössä joko energiaa tai raaka-aineita, sekä mahdollistavat turvallisen ja tehokkaan toiminnan teknologisia ratkaisuja käyttäen. Esimerkkejä luonnonvarojen kestävään käyttöön liittyvistä ratkaisuista ovat uusiutuvan energian tuotannon optimointi, jäänestonesteiden käytön vähentäminen lentokentillä, sekä tehokkaiden nousujen ja laskujen mahdollistaminen säätiedon kautta. Lisäksi Vaisalan tiesääratkaisut vähentävät talvikunnossapidossa käytettyjä kemikaaleja ja kaluston käyttöä. Lopuksi, Vaisalan talotekniikkaan suunnitellut anturit optimoivat rakennuksien ja julkisten tilojen sisäilmaohjausta.
  • 12 huhti, 2016
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments