22elo2018

SEB

SEB on johtava pohjoismainen rahoituspalveluiden tarjoaja. Tarjoamme laajan valikoiman pankkipalveluita kaikille asiakasryhmille Ruotsissa ja Baltian maissa. Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa pankki on keskittynyt yritys- ja investointipankkitoimintaan tarjoten täyden palveluvalikoiman yrityksille ja instituutioasiakkaille.

Toimintaamme ohjaa vahva usko siihen, että yrittäjähenkisyys ja luovuus ovat avaintekijöitä paremman maailman rakentamisessa.Olemme vakuuttuneita siitä, että yritykset, jotka liittävät kestävän kehityksen osaksi toimintaansa, menestyvät paremmin pidemmällä tähtäimellä. Haluamme toimia finanssialalla esikuvallisesti kestävyyden suhteen, ja tämän saavuttamiseksi keskitymme kolmeen fokusalueeseen:

  • Kestävä rahoitus – edistämme ilmaston ja yhteiskunnan hyvinvointia rahoittamalla vihreitä ja resurssitehokkaita hankkeita. Pyrimme samalla vaikuttamaan positiivisesti asiakkaiden toimintatapoihin.
  • Kestävät sijoitukset – tarjoamme sijoitustuotteita, joiden prosesseihin ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja hyvään hallintotapaan liittyvät tekijät ovat täysin integroituja
  • Yrittäjyys ja innovointi  – tuemme yrittäjyyttä ja innovointia talouden kasvun ja kehityksen edistämiseksi ja uusien työpaikkojen luomiseksi

Lisäksi tähtäämme oman ympäristövaikutuksen, etenkin hiilidioksidipäästöjen, vähentämiseen 20 prosentilla vuoteen 2020 mennessä.

Ainoana pohjoismaisena pankkina, joka on päässyt mukaan Dow Jones Sustainability –indeksiin, alamme nähdä työmme tuloksia.

 

https://seb.fi/

  • 22 elo, 2018
  • anna.taimisto
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments