02helmi2017

Porvoon Energia

www.porvoonenergia.fi

Porvoo ei ole maan suurimpia kaupunkeja eikä Porvoon Energia maan suurimpia energiayhtiöitä. Silti olemme saaneet aikaan jotain merkittävää. Olemme täyttäneet EU:n energiantuotannon ympäristövaatimukset vuodelle 2050 jo nyt, vuosikymmeniä etuajassa.

Yhtiömme perustamisvuonna 1900 kukaan ei osannut haaveillakaan päästöttömyyden saavuttamisesta. Nyt, kun isoin osa maailman haitallisista kasvihuonekaasupäästöistä syntyy energian tuotannosta ja kulutuksesta, haluamme tehdä kaikkemme jättääksemme mahdollisimman näkyvän ekologisen kädenjäljen. Toisin sanoen, haluamme tuottaa porvoolaisille ja muille suomalaisille sellaisia energiaratkaisuja, jotka tekevät päästöjen vähentämisen mahdolliseksi.

Meillä on aina ollut kova hinku pysyä askeleen muutoksen edellä. Tänä päivänä olemmekin ylpeitä siitä, että kaikki myymämme sähkö on 100 % uusiutuvaa, hiilidioksidipäästötöntä ja varmennettu alkuperätakuin.

Tuotamme ja myymme Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, joka on ainoa sähkömarkkinoista riippumaton vihreän sähkön valvontajärjestelmä. Merkinnän saa ainoastaan ne sähkötuotteet, jotka läpäisevät kaikista tiukimmat kansainväliset kestävyyskriteerit.

Porvoon Energia –yhtiöt jakautuu kahteen. Emoyhtiö Porvoon Energia Oy vastaa lämmön ja sähkön tuotannosta, lämmön ja maakaasun jakelusta, sähkön ja maakaasun myynnistä sekä konsernihallinnosta. Porvoon Sähköverkko Oy vastaa sähköverkon kehittämisestä. Yhteensä meitä on vajaat sata.

  • 2 helmi, 2017
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments