20elo2015

KONE

www.kone.com

KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. KONE on sitoutunut parantamaan kaupunkien asukkaiden elämänlaatua tekemällä liikkumisesta esteetöntä, turvallista, mukavaa, tehokasta ja viivytyksetöntä. Teemme sen toimittamalla People Flow -ratkaisuja, joiden perustana on jatkuva innovointi ja tinkimätön sitoutuminen yritysvastuuseen.

KONEen tavoitteena on olla kestävän kehityksen edelläkävijä. Erinomaisuus ympäristöasioissa -ohjelmamme tukee meneillään olevaa rakennetun ympäristön muutosta älykkäiksi ekokaupungeiksi, vähähiilisiksi yhteisöiksi ja nollaenergiarakennuksiksi. Vihreä muutos kattaa rakennusten elinkaaren kaikki vaiheet suunnittelusta rakentamiseen, kunnossapitoon ja modernisointiin.
Ympäristövastuu merkitsee KONEelle innovatiivisten ja ekotehokkaiden ratkaisujen tarjoamista asiakkaille. Vihreät rakennukset auttavat omistajiaan säästämään energiaa, vettä, resursseja ja kustannuksia, mutta ennen kaikkea ne edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Rakennusten ympäristöluokitukset, kuten LEED, BREEAM, Green Star, 3 Star ja Green Mark, ovat lisänneet ekotehokkaiden hissien ja liukuportaiden kysyntää.

Ratkaisujemme merkittävimmät ympäristövaikutukset liittyvät laitteiden elinkaaren aikaiseen sähkönkulutukseen. Tämä korostaa energiatehokkuutta parantavien innovaatioiden merkitystä.

KONE on hissi- ja liukuporrasteollisuuden edelläkävijä ekotehokkaiden ratkaisujen kehittämisessä. KONEen nykyinen konehuoneeton volyymihissi KONE MonoSpace® 500 kuluttaa lähes 90 % vähemmän energiaa kuin KONEen hissit 1990-luvulta. Taustalla ovat täysin uudistettu, matalaan volyymirakentamiseen tarkoitettu KONE EcoDisc® -nostokoneisto, tehokas käyttöjärjestelmä, parannellut valmiustilaratkaisut sekä LED-valaistus.

  • 20 elo, 2015
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments