04syys2017

IBM

www.ibm.com/fi-fi/

IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, IoT:n ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Liityimme Climate Leadership Coalitioniin, koska haluamme kehittää yhteiskuntaa luonnonvaroja kestävämmin hyödyntävään suuntaan. Haluamme rohkaista myös muita yrityksiä ja organisaatioita tekemään parhaansa ympäristön suojelemiseksi ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tuomme yhteisön jäsenten ulottuville esimerkiksi IBM Watson –tekoälyyn ja lohkoketjuun (blockchain) perustuvia ratkaisuja, jotka tehostavat kiertotaloutta ja energiatehokkuutta.

IBM on ollut uranuurtaja ympäristövastuussa jo vuosikymmenten ajan. Sisäisen energiansäästön, uusiutuvan energian lisäämisen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen lisäksi myös teknologiamme tarjoavat keinoja ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun. Suomessa työskentelemme jo monen suuryrityksen kanssa energiatehokkuuden parantamiseksi. Olemme valjastaneet asiantuntijuutemme ympäristön hyväksi myös monen kansainvälisen hankkeen kautta.

Green Horizons –hankkeemme tarjoaa yhden maailman edistyneimmistä järjestelmistä ilmanlaadun ennustamiseen ja päätöksenteon tukemiseen. Tämä tapahtuu hyödyntämällä edistynyttä koneoppimista ja IoT-teknologioita. Ilmanlaadun lisäksi Green Horizons keskittyy myös uusiutuvien energiamuotojen lisäämiseen.

IBM on myös perustanut Hollantiin kiertotalouden maailmanlaajuisen osaamiskeskuksen, jonka ympärille rakentuneen ekosysteemin sisällä on jopa 40 erilaista kiertotalouden liiketoimintamahdollisuutta. Monet ensimmäisistä käyttötapauksista liittyvät rakennusteollisuuteen ja kiinteistöihin.

Me IBM:llä uskomme, ettei koskaan ole liian myöhäistä tarttua ympäristöongelmiin ja ratkaista niitä teknologian avulla.

IBM – Member of Climate Leadership Coalition
  • 4 syys, 2017
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments