25loka2018

Helsingin Yliopisto

https://www.helsinki.fi/fi

Helsingin yliopisto on ainutlaatuinen tieteen ja ajattelun keskus – sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Uuden tiedon etsiminen ja rajoja rikkova tutkimus synnyttävät ratkaisuja, jotka vaikuttavat planeettamme ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Helsingin yliopistossa ratkotaan ongelmia, jotka koskettavat meitä kaikkia. Radikaali avoimuus ja aktiivinen kansainvälinen yhteistyö tekevät Helsingin yliopistosta globaalin vaikuttajan. Uskomme intohimoisesti ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi.

Ilmastonmuutoksen ymmärtämisessä Helsingin yliopiston huippututkimus on avainasemassa. Ilmastonmuutostutkimus kytkeytyy yliopistolla niin kemiaan, fysiikkaan, meteorologiaan, biologiaan, metsä- ja maataloustieteisiin ja geotieteisiin kuin yhteiskuntatieteisiinkin. Meillä tutkitaan ja opetetaan kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen liittyviä teemoja lähes kaikissa tiedekunnissa sekä poikkitieteellisesti muun muassa kestävyystieteen instituutti HELSUSissa. 

Haluamme olla yhä vahvemmin mukana vaikuttamassa kansalliseen ja kansainväliseen päätöksentekoon tutkitun tiedon kautta. Tänä päivänä Helsingin yliopisto tekee uraauurtavaa monitieteistä tutkimusta 11 tiedekunnan ja 40 000 opiskelijan sekä tutkijan voimin. Maailman tutkimusyliopistojen joukossa olemme huipulla. Kuulumme parhaaseen prosenttiin.

  • 25 loka, 2018
  • anna.taimisto
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments