20tammi2016

Helen


http://www.helen.fi/helen-oy/vastuullisuus/hiilineutraali-tulevaisuus/

Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana. Meillä on lähes 400 000 asiakasta eri puolilla Suomea, katamme kaukolämmöllä yli 90 % Helsingin lämmitystarpeesta ja laajennamme energiatehokasta kaukojäähdytystä Helsingissä. Kehitämme yhä ympäristöystävällisempiä ja innovatiivisempia ratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen hiilineutraalius. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa.

Teemme hiilineutraalia tulevaisuutta. Ilmastonmuutos on todellisuutta. Sen hillitsemiseen ei ole vain yhtä toimivaa ratkaisua, vaan kyse on monien ratkaisujen yhdistämisestä. Näitä ratkaisuja haluamme etsiä ja kehittää avoimessa yhteistyössä. Helen tähtää hiilineutraaliin tulevaisuuteen – muunlaiselle tulevaisuudelle ei ole vaihtoehtoja.
Tavoitteenamme on tuottaa energiaa hiilineutraalisti vuonna 2050. Välitavoitteenamme on vähentää hiilidioksidipäästöjä 20 % ja lisätä uusiutuvan energian osuutta 20 %:iin vuoteen 2020 mennessä.

Vähennämme hiilidioksidipäästöjä lisäämällä biopolttoaineiden käyttöä, rakentamalla aurinko- ja tuulivoimaa, parantamalla energiatehokkuutta ja panostamalla älykkäisiin energiajärjestelmiin, joilla pientuotanto ja hukkaenergiat saadaan hyödynnettyä.

  • 20 tammi, 2016
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments