15elo2018

Demos Helsinki

Demos Helsinki on yhteiskunnallista muutosta tekevä ajatushautomo, jonka tavoitteena on kestävämpi ja demokraattisempi jälkiteollinen yhteiskunta. Työskentelemme julkisen sektorin, yritysten ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

 

Demoksen työ

Demos Helsinki tuo erilaisia ihmisiä ja organisaatioita yhteen, tarjoaa konsultointipalveluita ja luo uudenlaisia ajattelu- ja toimintamalleja, jotka ratkaisevat aikamme merkittävimpiä yhteiskunnallisia haasteita. Toimintamme tarkoitus on pitkäjänteinen yhteiskunnallinen muutos, jota tehdään yhdessä erilaisten koalitioiden ja kumppaneiden kanssa. Kumppaneitamme ovat muun muassa ministeriöt, kaupungit, yritykset, järjestöt, tutkijat, yliopistot ja säätiöt.

Demos Helsingin toiminnan perustana on kolme muutoksen työkalua: yhteiskehittäminen, ennakointi ja kokeilut.

Kun organisaatioita ja ihmisryhmiä tuodaan kehittämään yhdessä, syntyy muutos, joka juurtuu syvälle. Tulevaisuuden ennakointi auttaa varautumaan erilaisiin tulevaisuuksiin ja löytämään avaimet toivottavan tulevaisuuden rakentamiseen. Kokeilut antavat organisaatioille tehokkaan keinon, jonka avulla ne voivat käynnistää muutoksen ja oppia siitä yhdessä. Tutustu työskentelytapoihimme tarkemmin täällä.  

 

Demoslaiset

Runsaan vuosikymmenen aikana Demos Helsingistä on kasvanut kansainvälisesti arvostettu ajatushautomo, jossa työskentelee 35 eri alojen asiantuntijaa. Talossa on niin yhteiskuntatieteilijöitä, sosiaalipsykologeja, taloustieteilijöitä, insinöörejä, filosofeja, muotoilijoita kuin kaupunkitutkijoitakin. Demoslaisia yhdistää uteliaisuus ja halu tehdä työtä kestävän ja demokraattisen jälkiteollisen yhteiskunnan luomiseksi. Tiimiin pääset tutustumaan täältä.

  • 15 elo, 2018
  • anna.taimisto
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments