Suomalaisyritysten yhteenliittymä Climate Leadership Coalition sekä konsulttiyhtiö Boston Consulting Group (BCG) arvioivat uudessa tutkimuksessa, että vihreä siirtymä voi tuoda Suomelle 85–100 miljardin euron vientitulot vuoteen 2035 mennessä. Kyse on koko Suomen asiasta – mahdollisuudesta luoda kasvua, työllisyyttä ja hyvinvointia vuosikymmeniksi eteenpäin. Miljardijahti alkaa nyt.

Kampanjassa mukana

Suomen kestävää kasvua rakentamassa.
Me ja yli 80 muuta Climate Leadership Coalitionin jäsentä.

Tutustu Suomen seuraaviin menestystarinoihin

Case Neste:  Vihreä vety uudistaa teollisuuden ja talouden

Vedyn valmistaminen päästöttömästi tuo valtavat mahdollisuudet vetyä käyttävälle teollisuudelle ja sen arvoketjuille. Uusiutuva eli vihreä vety on tehokas ratkaisu ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Case Fortum: Ydinvoima on suomalainen menestystarina

Ydinvoima on tulevaisuuden puhdas, luotettava energiamuoto, jonka tärkeys korostuu maailman kasvavassa sähköntarpeessa. Miten näillä eväillä voidaan hillitä ilmastonmuutosta ja luonnon monimuotoisuuden katoa?

Case Gasgrid: Vetyverkolla eroon fossiilisista polttoaineista

Vetytalouden ympärille voi syntyä laaja uusi ekosysteemi ja arvoketjuja. Vetytaloudessa hyödynnetään ja luodaan uutta teknologiaa ja liiketoimintaa. Vetyinfrastruktuuri toimii alustana uudenlaisille investoinneille ja innovaatioille.

Case Sanoma: Koulutus ja media lisäävät ilmastolukutaitoa

Ilmastolukutaito tarkoittaa ihmisten kykyä ymmärtää ilmastokriisiä, hahmottaa siihen liittyviä yhteiskunnallisia kysymyksiä ilmaston näkökulmasta ja arvioida kerrottavan tiedon olennaisuutta. Mitä hyötyä ilmastolukutaidosta on?

#KAIKKIENAIKOJENJÄTTIPOTTI

Kampanjassa käytetyt kuvat: Vihreä metalli: Diane Picchiottino / Unsplash, Suuri haukkaus ihmiskunnalle: Girl with red hat / Unsplash, Odottaa kuin puuta nousevaa: Mika Ruusunen / Unsplash, Huipulla tuulee: Sander Weeteling / Unsplash