CLC:n toimitusjohtaja Jouni Keronen esiintyi 29.10.2021 Glasgow’n COP26-ilmastokokouksen alla YLE Radio Suomessa kertomassa Climate Leadership Coalitionin toiminnasta, yritysten keinoista ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä ja CLC:n ideoimasta Call on Carbon -hankkeesta.

”Toivottavasti Glasgow’ssa syntyy valtioiden koalitioita, jotka haluavat kehittää hiilidioksidin hinnoittelua. Pääosa ilmastoinvestoinneista tulee yksityiseltä sektorilta koska julkiset varat eivät riitä. Yritykset investoivat kun liiketoiminta on kannattavaa ja regulaatio on ennakoitavaa”, Keronen totesi lähetyksessä.

YLE Radio Suomen haastattelu on kuunneltavissä tästä linkistä: https://areena.yle.fi/audio/1-50948556

Toimitusjohtaja Keronen esiintyi 29.10.2021 myös YLE:n Ykkösaamun ohjelmassa ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen kanssa. YLE Ykkösaamun haastattelu Glasgow’n ilmastokokouksen odotuksista, yksiyisten investointien tarpeesta ja valtioiden yhteistyöstä on kuunneltavissa tästä linkistä: https://areena.yle.fi/audio/1-50995962

Lisätiedot: Jouni Keronen, toimitusjohtaja, Climate Leadership Coalition, jouni.keronen@clc.fi +358 50 4534881 ja Kari Mokko, kehitysjohtaja, Climate Leadership Coalition, kari.mokko@clc.fi, +358 40 7513281.