Climate Leadership Coalition osallistuu tarkkailijana YK:n ilmastokokoukseen Marrakeshissa 7.–18.11. Delegaatiossa ovat mukana hallituksen puheenjohtaja Pertti Korhonen, toiminnanjohtaja Jouni Keronen, kehitysjohtaja Kaisa Hernberg sekä useita jäsenorganisaatioiden edustajia.

“CLC tekee yhteistyötä useiden kansainvälisten organisaatioiden, kuten UNFCCC:n, Maailmanpankin sekä We Mean Business Coalitionin kanssa. Tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman vaikuttavaa työtä ilmastonmuutosta hillitsevien liiketoimintaratkaisujen löytämiseksi, ja YK:n ilmastokokous on erinomainen paikka vahvistaa kansainvälisiä verkostoja sekä saada uusinta tietoa”, toiminnanjohtaja Jouni Keronen toteaa.

CLC järjestää yhdessä Sitran kanssa 15.11. Pohjoismaisessa paviljongissa tilaisuuden, jonka aiheena on kansalaisten rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Tilaisuudessa esitellään suomalaisen Myrskyvaroitus-yhdistyksen lanseeraama kansalaisen ilmastolupaus -kampanja sekä Sitran ja CLC:n teettämän tutkimuksen tuloksia kansalaisten mahdollisuuksista päästöjen vähentämiseen. Tilaisuudessa on puhujina muun muassa Suomen maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen sekä Sitran johtaja Mari Pantsar.

CLC on myös mukana Climate Action Groupin järjestämässä Sustainable Innovation Forumissa 14.–15.11., ja CLC:n puheenjohtaja Pertti Korhonen osallistuu 15. päivän paneelikeskusteluun, jonka aiheena on Sustainable Business as a Driver of Change.

Seuraa CLC:n livetwiittejä paikan päältä: @CLC_fi