Climate Summitin yhteydessä ja sen jälkimainingeissa on julkaistu useita raportteja, miten käännämme tämän ihmiskunnan suurimman haasteen mahdollisuudeksi. Kesäkuussa Maailmanpankki julkaisi raportin, jonka mukaan ilmastonmuutoksen torjunta tulee kasvattamaan maailman taloutta.

World Resources Institute julkaisi lokakuussa samansuuntaisen raportin koskien Yhdysvaltoja: http://newclimateeconomy.report/.

Kiina vauhdittaa uusiutuvan energian kehittämistä ja käyttöönottoa, lue tästä lisää täältä.

Hieno juttu, että Suomi ja yrityksemme ovat vauhdissa mukana, mutta kyyti tulee olemaan kovaa ja panokset suuria. Energia/clean tech on jo nyt yli 50% globaaleista investoinneista. Mahdollisuudet ovat valtavat ja oikeilla liiketoimintavalinnoilla tullaan tekemään kovat ”p/e-luvut” (profit/emissions).

Jouni Keronen
Toiminnanjohtaja
Climate Leadership Coalition