26maalis2019

Seuraa Suomi ilmastoratkaisujen kärkimaaksi -vaalikeskustelua

Elinkeinoelämän keskusliitto, Business Finland, Teknologiateollisuus, Energiateollisuus, Finanssiala, Sitra, Smart&Clean Säätiö ja Climate Leadership Coalition järjestävät keskiviikkona 27.3. kello 16-17.30 vaalikeskustelun kuudelle suurimmalle puolueelle. Voit seurata tilaisuutta verkossa.

Aiheena vaalikeskustelussa ovat millä tavalla puolueet aikovat kasvattaa Suomeen saatavia ilmastoliiketoimintaan liittyviä investointeja, työpaikkoja, vientiä ja kilpailukykyämme ja vaikuttaa vientimarkkinoittemme kehittymiseen, sekä millaista ilmastopolitiikkaa Suomen pitäisi ajaa EU:ssa ja miten päätöksentekijät sekä valtio, kaupungit, kunnat ja kansalaiset voivat auttaa uusien tuotteitten ja palveluiden markkinoitten kehittymiseen.

Puolueiden esitysten lisäksi yrityselämän edustajat tekevät ehdotuksia puolueille mm. tulevaan hallitusohjelmaan liittyen. Keskustelun tavoitteena on tuoda muutoksen liiketoimintanäkökulmaa ja kommunikoida myös kansalaisille, että ilmastonmuutos ei ole vain taakka ja rasite, vaan myös merkittävä talouskasvun moottori, joka houkuttelee investointeja, luo työpaikkoja, kasvattaa kilpailukykyä ja tukee hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitoa.

Puolueista mukaan ovat lupautuneet Juho Eerola, Perussuomalaiset, Satu Hassi, Vihreät, Silvia Modig, Vasemmistoliitto, Kai Mykkänen, Kokoomus, Ville Skinnari, SDP ja Kimmo Tiilikainen, Keskusta. Yrityselämää edustavat mm. Jaakko Hirvola, Teknologiateollisuus , Jyri Häkämies, Elinkeinoelämän keskusliitto, Pertti Korhonen, Business Finland, Esko Kivisaari, Finanssiala, Tiina Kähö, Smart&Clean ja Pekka Lundmark, Elinkeinoelämän keskusliitto, CLC, Smart&Clean. Moderaattoreina toimivat johtaja Mari Pantsar, Sitra ja toiminnanjohtaja Jouni Keronen, CLC.

 

Pääset seuraamaan tilaisuutta täältä kello 16.00 alkaen.

Share:
  • 26 maalis, 2019
  • anna.taimisto
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments