24touko2018

CLC rekrytoi: osa-aikainen koordinaattori

Tule mukaan torjumaan ilmastonmuutosta!

Climate Leadership Coalition (CLC) on Suomen johtavien yritysten, tutkimuslaitosten sekä kaupunkien verkosto. CLC edistää liiketoiminnallisten ratkaisujen kehittämistä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi sekä parhaiden kansainvälisten ilmastokäytäntöjen tunnettuutta ja käyttöönottoa Suomessa.  Perusajatuksemme on, että kannattava ja kestävä liiketoiminta on tehokkain keino vastata globaaleihin ympäristöhaasteisiin.

clc.fi

CLC:n toiminta kasvaa vauhdilla, ja tarvitsemme nyt joukkoamme vahvistamaan nohevan ja tehokkaan koordinaattorin.

Vastaat siitä, että käytännön hommat hoituvat ja yhdistyksen toiminta sujuu kuin rasvattuna. Tehtäviisi kuuluu

  • Teemaryhmien sihteerinä toimiminen
  • Kokousten ja tapahtumien järjestäminen
  • Sisäisen viestinnän toteutuksessa avustaminen
  • Hallinnollisissa töissä avustaminen

Sinulla on jo aiempaa kokemusta toimistotöistä ja erityisen mahtavaa on, jos olet hoitanut markkinointiviestinnän töitä, kuten uutiskirjeiden tuotantoa tai tapahtumajärjestelyjä. Olet palavan kiinnostunut ilmastopolitiikasta ja tunnet aihepiiriä jo jonkin verran. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet järjestelmällinen, tehokas ja neuvokas ja nautit muiden auttamisesta.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä ilmastonmuutoksen torjunnan eturintamassa sekä huikeat verkostoitumismahdollisuudet. Työ on osa-aikainen ja soveltuu hyvin esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle. Työ keskittyy pääkaupunkiseudulle ja alkaa elokuussa 2018.

Tunnistitko itsesi? Älä aikaile, vaan anna meidän kuulla itsestäsi! Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kaisa.hernberg@clc.fi viimeistään 3.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Kaisa Hernberg (040 562 3242) ti 29.5. klo 9–11 sekä ke 30.5. klo 9–11.

Share:
  • 24 touko, 2018
  • kaisa.hernberg
  • 0 Comments
  • avoin työpaikka, koordinaattori, rekrytointi, työpaikka,

Share This Story

Categories

Comments