20joulu2017

Climate Leadership Councilin nimi muuttuu Climate Leadership Coalitioniksi

Vuonna 2014 toimintansa aloittaneen Climate Leadership Councilin nimi on päätetty muuttaa Climate Leadership Coalitioniksi. Yhdistyksen CLC-lyhenne säilyy ennallaan, samoin verkkosivu-, sähköposti- ja twitter-osoitteet.

– Haluamme tällä muutoksella välttää sekaannusta Yhdysvalloissa toimintansa aloittaneeseen Climate Leadership Counciliin (https://www.clcouncil.org/). On hyvä, että kykenimme säilyttämään lyhenteen ja logon ja muut tunnisteet ennallaan, toteaa Jouni Keronen, CLC:n toiminnanjohtaja.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Jouni Keronen, Climate Leadership Coalition, jouni.keronen@clc.fi, puh. 050-4534881.

Share:
  • 20 joulu, 2017
  • Unna Lehtipuu
  • 0 Comments
  • Climate Leadership Coalition,

Share This Story

Categories

Comments