12huhti2017

Haluatko pelata ilmastonmuutosta vastaan?

Nyt sekin on mahdollista Nesteen kehittämällä EduCycle-pelillä, joka julkaistiin tänään Suomessa. Kansalaisten rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä kasvaa päivä päivältä. Siksi on erinomaista, että tällaisella pelillä voidaan havainnollistaa, millaisia toimia ilmastonmuutoksen hillintä vaatii.

Pelin taustalla olevat Kansainvälisen ilmastopaneelin esittämät päästövähennystavoitteet ovat tosin tiukentumassa. Tällainen on johtavien ilmastotutkijoitten tuore näkemys asiasta.

EduCycle-peli on avoimesti kokeiltavissa Sanomatalon mediatorilla tänään (12.4.2017) klo 13-18. Pian sitä pääsee pelaamaan myös muun muassa tiedekeskus Heurekassa. Peliä lahjoitetaan myös suomalaisiin kouluihin, joten muutkin kuin pääkaupunkiseudulla asuvat pääsevät kokeilemaan sitä.

Share:
  • 12 huhti, 2017
  • Tuula Sjöstedt
  • 0 Comments
  • EduCycle, Heureka, ilmastonmuutos, kansalaiset, koulutus, Neste, nuoret, peli, Sanomatori,

Share This Story

Categories

Comments