24maalis2017

Vähemmän on enemmän – L&T:n vuosikertomus 2016

Viime vuosi oli L&T:llä tapahtumarikas ja monella mittarilla hyvä vuosi, mutta myös raskas ja haastavakin. ​Liiketoimintamme uudistuminen jatkui kiivaana ja saimme sillä rintamalla hienoja tuloksia aikaiseksi: Uudet digitaaliset palvelut saivat hyvän vastaanoton, Hävikkimestari-palvelumme palkittiin Helsingin Ilmastokumppaneiden toimesta ja ajotavan seurannastamme saimme Vuoden IoT- palkinnon. Siirtyminen bio- ja kiertotalouteen kiihdyttää uusiutuvan bioenergian ja uusioraaka-aineiden kysyntää, mutta ennen kaikkea synnyttää runsaasti uusia palvelumahdollisuuksia. Näillä kasvavilla markkinoilla haluamme olla vahvasti mukana.

Share:

http://www.lassila-tikanoja.fi/yritys/vuosikertomus2016/vuosi-2016/

  • 24 maalis, 2017
  • 0 Comments
  • energia, liiketoiminta, ympäristö, yritys,

Share This Story

Categories

Comments