13kesä2016

Sitralta käytännön työkaluja yrityksille vähähiilisen liiketoiminnan kehittämiseen

Yrityksille on nyt tarjolla yksinkertainen tapa aloittaa matka kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Sitran kokoama työkalupakki on helppokäyttöinen työväline, jonka avulla voi kehittää omaa liiketoimintaansa vähähiilisemmäksi ja puhtaammaksi. Se tarjoaa keinoja mukautua tulevaisuuden haasteisiin ja kattaa hiilineutraaliuden kannalta keskeiset yritystoiminnan osa-alueet: strategia, yritysjohtaminen, uudet liiketoiminnat sekä päästötehokkuus.

Hiilineutraaliuteen on monia polkuja. Valmiiden ratkaisujen sijaan Sitran työkalupakki auttaa yritystä itse löytämään omat vastauksensa lähtien yrityksen omista tarpeista. Helppokäyttöistä pakettia voi käyttää työkirjan tavoin. Se soveltuu koulutusmateriaaliksi tai kehitystyön virittäjäksi. Sen sisältö on relevanttia niin yrityksen johdolle, strategian kehittelijöille kuin liiketoiminnan kehityksestä ja riskienhallinnasta vastaaville henkilöille, ja se tarjoaa ideoita, malleja ja esimerkkejä hyvistä toimintatavoista, joilla monet yritykset ovat jo rakentaneet menestyviä ratkaisuja.

Lue lisää ja lataa työkalupakki käyttöösi Sitran sivuilta.

Share:
  • 13 kesä, 2016
  • Tuula Sjöstedt
  • 0 Comments
  • hiilidioksidipäästöt, hiilineutraali, ilmasto, johtajminen, koulutus, riskienhallinta, strategia, työkalu, vähähiilinen, yritys,

Share This Story

Categories

Comments