30kesä2016

Sitra: S-ryhmä on suunnitelmallinen energiansäästäjä

S-ryhmällä on Suomessa yli 1.600 toimipaikkaa ja se on maan suurin ei-teollinen sähkönkäyttäjä. Viime vuosina osuuskaupparyhmä on etsinyt järjestelmällisesti keinoja energian kulutuksen vähentämiseksi myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa, liikenneasemilla ja logistiikkakeskuksissa. S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen sanoo, että tulosta on syntynyt: yhtiö on onnistunut vähentämään energian kulutusta yli 30 prosenttia viidessä vuodessa. Kaupparyhmän hiilijalanjälkeä vähentää myös tuulivoiman kasvava käyttö. Asiakkaillekin on tarjolla päästöjä vähentäviä vaihtoehtoja.

Lue lisää Sitran artikkelista.

Share:
  • 30 kesä, 2016
  • Tuula Sjöstedt
  • 0 Comments
  • energia, energiansäästö, ilmasto, S-ryhmä, sitra, tuulivoima,

Share This Story

Categories

Comments