23touko2016

Vaisala: Uusiutuvan energian tulevaisuus

Uusiutuvaan energiaan liittyvä liiketoiminta kasvoi merkittävästi vuonna 2015. Uusiutuvaan energiaan investoitiin ennätykselliset 329 miljardia dollaria. Uutta tuulivoimakapasiteettia asennettiin 64 gigawattia ja uutta aurinkovoimakapasiteettia 57 gigawattia. Uusiutuvan energian käyttöä edistää kasvava tietoisuus siitä, että ilmastonmuutos aiheutuu pääasiassa voimalaitosten hiilidioksidipäästöistä. Vuonna 2015 ilmastonmuutos ei ollut enää vain ympäristöaktivistien huolenaihe. Siitä puhuttiin kansainvälisellä tasolla: muiden muassa Barack Obama, Vladimir Putin ja Angela Merkel keskustelivat ilmastonmuutoksen yhteiskunnalle aiheuttamasta uhasta. Jopa sotilasjohtajat ja paavi Franciscus korostivat lausunnoissaan laajojen toimenpiteiden välitöntä tarvetta.

Miksi juuri nyt? Ja miksi keskitymme uusiutuvaan energiaan? Lue lisää Vaisalan energiapalvelujen johtajan Pascal Storckin artikkelista:

Share:

http://www.vaisala.fi/fi/sustainability/society/kestavateknologia/Pages/Future-of-Renewable-Energy.aspx

  • 23 touko, 2016
  • Tuula Sjöstedt
  • 0 Comments
  • energia, ilmastonmuutoksen hillintä, ilmastonmuutos, tulevaisuus, uusiutuva, Vaisala, voimalaitos,

Share This Story

Categories

Comments