15maalis2016

Lassila & Tikanoja

www.lassila-tikanoja.fi

L&T on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Haluamme kiertotalouden suunnannäyttäjänä olla luomassa tehokasta kierrätysyhteiskuntaa materiaali-, energia- ja kustannustehokkuutta edistävien palveluidemme kautta. Niin omien kuin asiakkaidemmekin hiilidioksidipäästöjen vähentäminen kuuluu olennaisesti strategiaamme ja liiketoimintaamme.
Palvelumme auttavat asiakkaitamme säästämään luonnonvaroja ja hillitsemään ilmastonmuutosta korvaamalla neitseellisiä raaka-aineita uusioraaka-aineilla ja fossiilisia polttoaineita bio- ja kierrätyspolttoaineilla.
Jatkossa meidän tulee löytää keinoja nousta jätehierarkiassa ylöspäin muun muassa jalostamalla uusioraaka-aineita pidemmälle. Pyrimme aktiivisesti löytämään logistisia kierto- ja jakamistaloutta edistäviä ratkaisuja sekä kuluttaja- että yritysrajapintaan ja kehittämään palveluita uudelleenvalmistukseen, kunnostus-, korjaus- ja purkutoimintaan. Lisäksi tutkimme mahdollisuuksia biologisen kierron edistämiseen ja ravinteiden palautukseen.
  • 15 maalis, 2016
  • Svante Suominen
  • 0 Comments

Share This Story

Categories

Comments